Задушени гъби

Продукти:
500 гр. измити почистени гъби, 50 гр. масло, 1/2 връзка магданоз,чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Затоплете маслото, прибавете 1 лъжица гореща вода и нарязаните гъби. Захлупете съда и задушете докато гъбите омекнат и водата се изпари напълно. Посолете, поръсете със смлян чер пипер и нарязан магданоз. Поднесете с птици и задушени млади меса. Задушените гъби може да поднесете смесени и със задушен ориз.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s