Задушени млади картофи

Продукти:
1 кг. млади картофи, 50 гр. масло, 1/2 връзка магданоз, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Остържете картофите, пуснете ги в дълбока тенджера с плътно затварящ се капак, в която предварително сте загрели маслото. Затворете капака и от време навреме тръскайте тенджерата. Щом картофите придобият златиста коричка, свалете ги от огъня и ги поръсете със сол, ситно нарязан магданоз и смлян чер пипер. Поднесете като гарнитура към печено пиле, меса, колбаси.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s