Задушено прясно зеле

Продукти:
1 малка зелка, 100 мл. олио, 100 мл. доматен сок, 1 лъжица разтворена лимонена киселина, кимион, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Нарежете зелката на ситно, посолете, прибавете лимонената киселина, стрийте с ръце и сложете да се задуши в олиото и доматения сок. Готовото зеле трябва да е със златист цвят. Подправете го със смлените чер пипер и кимион.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s