Зрял фасул с масло

Продукти:
200 гр. фасул, 40 гр.масло, 1 глава лук, 1/2 връзка магданоз, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Сварете фасула с цялата глава лук,отцетеде от водата още докато е горещ, прибавете маслото, разбъркайте със ситно нарязания магданоз и смляния черен пипер, посолете. Поднесете като гарнитура към скара и печени меса.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s