Картофи с кисели краставички

Продукти:
1кг. картофи, 2гл. лук, 3-4 ситно нарязани кисели краставички, 4-5 лъжици олио, 100мл. прецеден концентриран месен бульон, оцет, сол, чер пипер.

Начин на приготвяне:
Сварете картофите, обелете ги и ги нарежете на средно големи кубчета. Отделно нарежете лука, стрийте го с малко сол и го изсипете върху картофите заедно с киселите краставички, посолете, поръсете със смлян чер пипер, оцет, олио, объркайте всичко и полейте с топлия бульон. Затворете съда и оставете, докато картофите поемат бульона. Поднесете с печено или панирано пиле.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s