Сос за печени птици

Продукти:
100 гр. майонеза, 100 гр. горчица, 100 гр. кис. мляко, 4 лъжици лютеница (2лъжици дом. пюре), 4 лъжици чернодробен или гъши пастет, 2 лъжици лим. сок (бяло вино), сол.

Начин на приготвяне:
Объркайте всички продукти, докато се получи еднородна смес, подправете с лимоновия сок (бялото вино).

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s