Лимонов сладкиш

Продукти:
За блата:
150 гр. оризово брашно, 50 гр. пудра захар, 220 гр. разтопено масло, 1/2 ч.л. бакпулвер.

За крема:
2 яйца, 200 гр. кристална захар, 2 с.л. лимонов сок, настъргана кора на 1 лимон.

Начин на приготвяне:
Оризовото брашно, пудрата захар, бакпулверът и маслото се разбиват и се сипват в тава. Сместа се пече 20 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна. В отделна купа се разбъркват яйцата, захарта, лимоновият сок и настърганата лимонова кора. Сместа се изсипва върху блата и се пече още 25 минути на 180 градуса.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s