Мелба с череши

Продукти:
2 л. сладолед, 1/4 ч.ч. по – слабо ароматен мед, 500 гр. череши(нарязани на ситно), 5 с.л. черешов ликьор или амарето.

Начин на приготвяне:
Черешите се измиват и почистват от дръжките. Изваждат се костилките на по–голямата част от черешите. В две стъклени чаши за мелба се слага по една топка от сладоледа. Прибавят се почистените череши и след това още две топки сладолед. Отгоре се подреждат останалите череши. Двете мелби се поливат с меда и ликьора. По желание се гарнира със ситно настърган шоколад и топинг.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s