Палачинки със зеленчунци

Приготвя се палачинково тесто, от което се изпържват палачинки. Същевременно в подсолена вода се сваряват 1 малка глава целина, 2 малки моркова, 1 чаша зелен фасул и 1 чаша грах. Морковите, целината и фасулът се нарязват на дребни кубчета, като за руска салата и се смесват със граха. Прибавят се гъст сос бешамел. Сместа се поръсва със ситно нарязан магданоз и се разбърква. От нея се взема по една супена лъжица и се слага във всяка палачинка. Палачинките се навиват на руло, нареждат се в чиния и се поръсват с горещо масло.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s