Пандишпанен сладкиш

Продукти:
160 гр. царевичен грис, 150 гр. оризово брашно, 2 ч.л. бакпулвер, 330 мл. прясно мляко, 1 ч.л. захар, 1 ч.л. сол, мазнина за формата.

Начин на приготвяне:
Грисът, брашното, бакпулверът, захарта и солта се смесват в купа. Млякото се сипва на тънка струя и при непрекъснато бъркане до получаването на хомогенна смес. Пече се в намазнена тава на 180 градуса около 15 минути.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s