Сладкиш „Вили”

Продукти:
малко повече от половин стар хляб, 5 с.л. олио, 3 яйца, 1 л. прясно мляко, 1 опаковка ванилов пудинг, 200 гр. захар, пудра захар.

Начин на приготвяне:
Хлябът се нарязва на дребни кубчета, които се заливат с олиото и се слагат в тавичка да се запекат. След като се зачервят, върху тях се сипват разбитите яйца, 100 гр. захар и 500 мл. от млякото и отново се връщат във фурната. Оставя се да изстине, след което се приготвя крем от пудинга, останалото мляко и захарта. Отново изстинал, кремът се сипва върху сладкиша и се поръсва с пудра захар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s