Сладки със сирене крема

Продукти:
2 пакетчета сирене крема, 250 гр. маргарин, 1 бакпулвер, 3 ч.ч. брашно, 2 ч.ч. захар.

Начин на приготвяне:
От изброените продукти, без захарта, се замесва тесто. Оставя се да престои 45 минути на стайна температура. Разточват се 2 кори, от които се изрязват кръгчета. Всяко от тях от едната страна се потапя в захарта и се прегъва, като озахарената повърхност се оставя отвътре. Нареждат се в тавичка и се пекат в загрята фурна при 200 градуса.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s