Сироп от ягоди -1

Продукти:
2 кг. ягоди, 1 кг. захр, 1 чаена лъжичка лимонена киселина.

Начин на приготвяне:
Ягодите се поставят в тава и се посипват със захар. След 3 часа се слагат в кърпа да висят над дълбок съд и се отцеждат. Прецеденият сок се вари 15 минути, добавя се лимонената киселина. Стерилизира се в бутилки в продължение на 10-15 минути.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s