Бурания

Продукти:
Половин кисела зелка, 1 ч.ч. зрял фасул, 1 стрък праз, 2 с.л. брашно, 1 с.л. червен пипер, 1 щипка чубрица, 1 щипка джоджен, 2 – З препечени червени люти чушки, олио за пържене.

Начин на приготвяне:
Фасулът се сварява и след 30 минути се добавя зелето, нарязано наситно. Варят се до пълното им омесване. Празът се нарязва наситно и се запържа в олио, поръсва се с брашното и червения пипер и се овкусява с чубрицата и джоджена. Сервира се с препечените червени чушки, нарязани наситно.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s