Гювечета по селски

Четири – пет едри картофа се режат на кубчета и се изпържват в немного мазнина. Разпределят
се в 4 гювечета.Върху тях се подреждат 8 – 10 печени чушки,предварително нарязани и
запържени в тиган. Всичко се ръси с чубрица, полива се с малко гореща вода и се запича за
кратко. Гювечетата се изваждат, поръсват се с натрошено сирене. Прави се гнездо, в него се чуква по 1 яйце, поръсва се с черен пипер, слага се по бучка масло и отново се запичат. След изваждането се ръсят с много магданоз.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s