Задушен спанак

Изчиства се и се измива 1 кг. спанак. Нарязва се и се слага в тенджера да се задушава с 4-5 лъжици масло и сол на вкус в продължение на 15-20 минути. След това се бърка няколко минути при отхлупен капак, за да се поизпари водата.Прибавят се 1/2 чаена чаша прясно или кисело мляко и 1/2 чаша настърган кашкавал. Поръсва се с черен пипер.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s