Запечени картофи и яйца

Продукти:
300 гр. картофи, 4 яйца, 200 гр. сирене, 300 гр. течна сметана, 200 гр.чери доматчета, З с.л. олио, 2 стръка мащерка за украса, сол на вкус.

Начин на приготвяне:
Картофите се белят и се режат на шайби. Варят се в подсолена вода. Когато се сварят, се отцеждат и се разпределят в намазана с олио тава. Заливат се с предварително разбъркани сирене, сметана и яйца. Добавят се разполовените чери доматчета и се пече до златисто на 200 градуса. Украсяват се с мащерката или се поръсва с нея по време на печенето.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s