Пролетно ястие

Продукти:
2 връзки киселец, 2 връзки лапад, 100гр. масло, 200гр. кисело мляко, 3 равни лъжици брашно,
2-3 яйца, 1 връзка магданоз, 1/2 връзка джоджен, сол.

Начин на приготвяне:
Измийте и нарежете на ситно лапада и киселеца, сложете ги в тенджера, посолете ги и прибавете маслото, киселото мляко, размитото брашно, разбитите яйца и 1 чаша вода. Разбъркайте добре и сложете на огъня като бъркате. Малко преди ястието да е готово, прибавете нарязаните на ситно магданоз и джоджен. По същия начин бихте могли да приготвите ястие от спанак и листа от цвекло.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s