Гъби с картофи

Продукти:
600 гр. гъби, 300 гр. сварени картофи (или 3 твърдо сварени яйца),4 с.л. олио, 2 с.л. оцет, чер пипер, лимонов сок, магданоз, сол.

Начин на приготвяне:
Сварете почистените гъби в подсолена вода, в която сте прибавили оцета и няколко зърна чер пипер. Отцедете сварените гъби от водата и ги нарежете на ивички. Полейте ги с олиото и лимоновия сок, поръсете ги със ситно нарязания магданоз. Прибавете нарязаните на кубчета картофи или твърдо сварени яйца, нарязани на дребно. Разбъркайте и поднесете след като сте посолили.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s