Друг вид рулади от шунка

От нарязана на тънко шунка се изрязват правоъгълни парчета (според броя на лицата, на които ще поднесете предястието). Приготвя се салата от ситно нарязани сварени картофи и 1-2 твърдо сварени яйца,подправена с чер пипер, олио и оцет. Подходяща за случая е и салата от грах или от зелен фасул, разбъркана със ситно нарязано твърдо сварено яйце. Във всяко парче шунка по дължината му се слага по 1-2 лъжици от салата. Шунката с плънката се навива на руло, в двата края на което се набожда по 1 магданозено стръкче. Така приготвените рулади се нареждат в чинията в която ще се поднесат. Издълбават се здрави, неголеми червени домати, напълват се със същтата салата и се нареждат между руладите, като се слагат върху малки листа от зелена листа. Руладите се поднасят с майонеза.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s