Карфиол с кашкавал на фурна

Продукти:
1 средно голяма глава карфиол, сос Бешамел, 150 гр. кашкавал, магданоз, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Сварете накъсаният на розички карфиол в подсолена вода. Извадете ги и го отцедете. Подредете розичките в тавичка, залейте ги със сос Бешамел и настърган кашкавал и запечете на фурна. Когато се позачерви, извадете и поръсете с нарязаният на дребно магданоз. По желание може да поръсите и с чер пипер.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s