Карфиол с чеснова кашичка

Продукти:
1 средно голяма глава карфиол, 2 с.л. брашно,3-4 скилидки чесън, масло, сол, чер пипер.

Начин на приготвяне:
Накъсайте карфиола на розички и го сварете в леко подсолена вода. Извадете розичките и ги оставете да се отцедят. В маслото запържете брашното, разредете с водата в която сте варили карфиола, прибавете чесъна, черния пипер, посолете и с кашата залейте карфиола. Поднесете предястието топло.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s