Кашкавалени пури

Продукти:
250гр. кашкавал, 1 яйце, 3 лъжици брашно, 5 лъжици бира, мазнина, щипка бакпулвер, олио.

Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 1,5 см. и дължина 5-6 см. От жълтъка, брашното, бирата и бакпулвера пригответе кашица, към която прибавете белтъка, разбит на твърд сняг. Нарязаните парчета кашкавал потапяйте в смета за паниране и пържите в сгорещената мазнина.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s