Мариновани яйца

Продукти:
8-10 яйца, 250 мл. оцет, 1 гл. лук, 1 лъжичка захар, 1-2 дафинови листа, чер пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Сварете добре яйцата, обелете ги и ги наредете в буркан. Отделно възварете оцета, 200 мл. вода, лука нарязан на едро., дафиновите листа, захарта, черния пипер на зърна, солта. Маринатата варете около 5 минутки. След това още докато е гореща, залейте с нея яйцата, затворете и оставете така на хладно 4-5 дни. Поднесете яйцата, нарязани на кръгчета, залети с майонеза.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s