Панирани моркови

Продукти:
600 гр. моркови, 75 гр. брашно, 500 гр. кисело мляко (или доматен сок), 2-3 яйца, 2 с.л галета, олио, сол.

Начин на приготвяне:
Почистете морковите и ги сварете в леко подсолена вода. Като омекнат и изстинат, ги нарежете на филийки с дебелина около 0,5 см. Оваляйте филийките последователно в брашното, разбитите яйце и галетата и отново в яйцата. Изпържете ги в сгорещена мазнина до златисто. Бихте могли да ги поднесете с кисело мляко или доматен сок.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s