Панирани пиперки

Продукти:
8 пиперки, почистени от семенната част, опечени и обелени, 250 г. натрошено сирене (извара), 200 мл. олио, газирана вода (бира), 75 гр. брашно, 3 яйца, 1 ч.л. ром, магданоз, сол.

Начин на приготвяне:
Напълнете всяка пиперка със смес от натрошеното сирене, в което сте разбили 1 яйце. Потопете пиперките в смес от 2 жълтъка, рома (ракията), газираната вода, щипка сол, брашното, накрая прибавете към сместа и разбитите белтъци. Изпържете пиперките. В същата смес бихте могли да панирате пиперки, които са напълнени с кашкавал или кайма.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s