Празнично предястие

Продукти:
300гр. кашквал „Витоша“, 150гр. сирене, 250гр. майонеза, 200гр. шунка, 5-6 кисели краставички, 10 маслини.

Начин на приготвяне:
Поставете кашкавала в марля и го пуснете във вряща вода за 10 минути. Извадете го и още докато е топъл, го разточете на кора с дебелина 1-2 см. В нея поставете сместа от натрошеното сирене, майонезата, нарязаните на ситно краставички, шунка, почистените от костилките и нарязани маслини. Завийте на руло и оставете в хладилник за 3-4 часа. Преди да сервирате, нарежете на парчета.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s