Разядка с тиквички

Продукти:
500 гр. тиквички, 7-8 стръка чесън, 4 с.л. олио, 1 лимон, копър, сол.

Начин на приготвяне:
Обелете тиквичките и чесъна и ги попарете за около 4-5 мин. във вряща подсолена вода. Извадете ги, нарежете ги – тиквичките на кръгчета, а чесъна на парчета.В чиния подредете тиквичките, отгоре ги поръсете с чесъна, копъра, олиото и лимоновия сок.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s