Филийки с яйца

Продукти:
бял хляб; 200гр. сирене; подравки; яйца.

Начин на приготвяне:
На старо хлебче (или франзела) махаме кората и го нарязваме на филийки. В намаслена тавичка подреждаме филийките, покриваме ги с настърганото сирене, върху всяка слагаме малко парченце масло. Запичаме. После върху вскяка филийка слагаме изпържено яйце или една четвъртинка от варено яйце. Поднасяме с кисело мляко или салата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s