Хайвер от патладжан

Продукти:
3 патладжана, 8 домата, 170 мл. олио, 3 скилидки чесън, малко оцет, чер пипер, магданоз, сол.

Начин на приготвяне:
Издълбайте и посолете отвътре доматите. Опечете патладжаните и ги нарежете, след като сте ги почистили от кората. Счукайте чесъна с малко сол, прибавете го към патладжаните и ги разбийте, като прибавяте по малко олио, сол и оцет. Разбъркайте и със сместа напълнете издълбаните домати. Подредете в чиния и върху всяко доматче поставете стрък магданоз.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s