Яйца по швейцарски

Продукти:
бял хляб; 250гр. масло; 3-4 яйца; 150 гр. кашкавал; подправки.

Начин на приготвяне:
В тавичка от йенаглас, намазана с масло, нареждаме тънки филии бял хляб. Ръсим с настърган кашкавал и върху всяка филия счупваме по 1 яйце. Заливаме с разтопеното масло и солим със сол, чер и червен пипер. Печем в предварително загрята фурна, докато яйцата се втърдят.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s