Яйца с гъби

Продукти:
8 яйца, гъби(може от консерва), маслини, кисели краставички, майонеза, магданоз, сол, чер пипер.

Начин на приготвяне:
Сварете добре яйцата, обелете ги и ги разрежете на половинки. Извадете жълтъците, стрийте ги и ги смесете със сварените (ако са пресни), нарязани на ситно гъби. Посолете, прибавете чер пипер и ситно нарязан магданоз. Със сместа напълнете белтъците. Наредете яйцата в плоска чиния (може и върху листа от салата) и ги залейте с майонезата. Украсете с маслини и парчета от краставичките (мариновани, кисели или пресни).

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s