Боле и плодова салата

Нарязват се 2 праскови, 2 кайсии и 2 кивита (може и други плодове според сезона). Поръсват се с пудра захар и престояват 2 часа. Заливат се с вино и стоят още 2 часа. Прецеждат се, разпределят се в десертни чинийки, украсяват се с разбита сладка сметана,смлени ядки и се поднася като плодова салата. Прецеденото вино се смесва с малко ром или вермут и се разлива в чаши с лед.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s