Зелена салата с риба тон

Продукти:
100 гр. маруля, 70 гр. домати, 30 гр. царевица, 50 гр. риба тон, 50 гр. авокадо.

За винегрета:
20 мл. зехтин, 10 мл. оцет, 10 мл. лимонов сок, сол, естрагон.

Начин на приготвяне:
Марулята се нарязва и се слага в чиния. По края й се нареждат резенчета домати и авокадо. Царевицата се изсипва в средата и върху нея се слага рибата тон. Салатата се залива с винегрет приготвен от пасираните зехтин, оцет, лимонов сок, сол и естрагон.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s