Картофена салата с майонеза и моркови

Продукти:
1 кг. картофи, сол на вкус, бучка от масло, 1 глава кромид лук, 3 варени моркова, 1 ч.ч. майонеза, млян черен пипер на вкус, 3–4 стръка магданоз.

Начин на приготвяне:
Картофите се обелват и се сваряват в подсолена вода заедно с маслото. Отцеждат се и се нарязват на колелца заедно с морковите. Кромидът се нарязва на ситно и продуктите се смесват в салатиера. Овкусява се със сол и пипер, заливат се с майонезата. Разбъркват се и салатата се наръсва с нарязан магданоз.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s