Пикантна пролетна салата

Продукти:
1 връзка пресен лук, 1 връзка пресен чесън, 1 връзка магданоз, 2 стръка копър, 3 с.л. кисело мляко, сол, олио, черен пипер, 1 твърдо сварено яйце.

Начин на приготвяне:
Пресните чесън, лук, копър и магданоз се накълцват на ситно. Поставят се в дълбока чиния за сервиране. Поръсват се със сол, черен пипер, олио (или зехтин) и киселото мляко. Разбъркват се добре и се подравнява с нож. Отгоре се нареждат кръгли резени от свареното яйце за украса.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s