Салата от зеле, моркови и балсамико

Продукти:
400 гр. зеле, 200 гр. моркови, ½ връзка магданоз, 3 с.л. зехтин, 1 с.л. балсамов оцет, сол на вкус.

Начин на приготвяне:
Зелето се реже на четири. Кочанът се отстранява, а останалата част се нарязва в купа на тънки лентички. Морковите се почистват, настъргват се и се добавят към зелето. Посолява се и леко се намачква, за да се овкуси по–добре. Добавя се накълцаният магданоз и се овкусява с оцета и зехтина.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s