Салата от месо

Когато се вари месото от джолан, месото може да се използва за салата. За целта то се нарязва на кубчета. Отделно сенарязват на кубчета 1-2 твърдо сварени яйца и 1-2 кисели краставички, а на филийки се нарязва 1 глава лук. Всичко това се смесва и се разбърква със ситно нарязан магданоз, сол и черен пипер на вкус, 3-4 лъжици бульон, 2-3 лъжици оцет или лимонов сок и 2-3 лъжици олио. Готовата салата се нарежда в чиния и се украсява с филийки от твърдо сварени яйца или зелена салата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s