Салата от пресни краставици със сос винегрет

Продукти:
2 краставици, 1 връзка копър, 3 с.л. олио или зехтин, 1 с.л. оцет (по възможност балсамов),
1/2 ч.л. горчица.

Начин на приготвяне:
Краставиците се измиват, обелват се и се нарязват на кръгчета, които се подреждат в голяма плитка чиния, като се застъпват едно с друго. Наръсват се със ситно нарязан копър и се заливат със сос винегрет, приготвен от олиото, оцета и горчицата.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s