Салата от червено цвекло със зелен фасул

Сваряват се 3 малки глави червено цвекло, обелват се, нарязват сe с къдрaво ножче, посоляват се, заливат се с оцет и се оставят да престоят в него една нощ или поне няколко часа, след което се поставя в чиния. Приготвя се салата от 1/2 кг. зелен фасул (салата от зелен фасул с червени домати) и се нарежда около цвеклото във вид на венец. Фасулът може да бъде заменен боб.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s