Салата с моркови, яйца и майонеза

Продукти:
500 гр. моркови, 5–6 скилидки чесън, 2 с.л. оцет, 2 с.л. олио, 2 с.л. кисело мляко, 6 яйца, сол,
125 гр. готова майонеза, маслини.

Начин на приготвяне:
Морковите се настъргват на ситно ренде и се разбъркват със скълцания чесън, наръсват се с оцет, олио и сол на вкус и се слагат в чинийка за салата. Украсяват се с половинки твърдо сварени яйца, захлупени към морковите. Майонезата се разрежда с киселото мляко и се изсипва върху яйцата. По края на чинийките салатата се украсява с изчистените от костиките маслини.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s