Салата с пилешко и крутони

Продукти:
3–4 зелени салати, 4-5 филии сух хляб, 200 мл. готов чеснов сос, 200 гр. панирано пилешко месо,
100 гр. соеви кълновею, олио, сол, черен и червен пипер, по 1 щипка босилек и чубрица.

Начин на приготвяне:
Салатките се нарязват на лентички, а месото – на жулиени. Крутоните се приготвят от запечени до златисто кубчета хляб, поръсени с олио, сол, черен пипер, босилек и чубрица. Салатите, месото, изстиналите крутони и соевите кълнове се разбъркват. Полива се с чеснов сос и се подправя на вкус.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s