Унгарска картофена слата

Продукти:
6-7 средно големи сварени картофа, 1 ч.ч. силно препълнена тънко нарязано прясно зеле, 150 гр. пушени гърди или бекон, 1 с.л. настърган хрян, олио на вкус, сол на вкус, оцет.

Начин на приготвяне:
Сварените студени картофи нарязваме на кубчета. Прибавяме зелето и настъргания хрян. Посоляваме, поливаме с оцета и олиото и разбъркваме .Добавяме нарязаните на малки кубчета пушени гърди и отново разбъркваме.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s