Алтимировска супа с джанки

Продукти:
400гр. зелен фасул, 1/2 връзка зелен лук, 200 гр. червени домати, 150 гр. джанки, 1 голям картоф, 1/2връзка копър
1 яйце, сол.

Начин на приготвяне:
Нарязаните на дребно зелен фасул и картофът се заливат с гореща вода и се варят до омекване. Последователно се прибавят ситно нарязаните кромид лук и домати, джанките. Супата се посолява и се вари 20 минути. Поръсва се с наситнения копър и се застройва с яйцето.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s