Бобена чорба с киселец в гърне

Продукти:
500 гр. боб, 500 гр. киселец, връзка пресен лук, люта чушка, връзка магданоз, връзка джоджен, сол.

Начин на приготвяне:
Бобът се измива и накисва. Вари се в гърне, докато поомекне. След това се посолява. Лютата чушка се запича. Лукът се нарязва. Добавят се към боба и чорбата се досварява. Прибавя се изчистеният, измит и нарязан на ситно киселец. Вари се още 10 минути. Готовата чорба се подправя с магданоз и джоджен.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s