Зелева супа

Продукти:
2 стръка праз; 3 с.л. олио или зехтин; 2 ч.ч вода; 1 к.ч. ориз; 5 ч.ч зелев сок; 10-15 маслинки; 1-2 яйца; червен и чер пипер.

Начин на приготвяне:
Нарязания, изчистен праз пържим в олиото и посоляваме с чер и червен пипер. Заливаме с водата. Когато заври, слагаме ориза. След това прибавяме и зелевия сок с маслините, доваряваме супата и когато изстине, застройваме с яйцето.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s