Каша с гъби,сирене и яйца

Продукти:
100 гр. сирене, 1 к.ч. стерилизирани гъби, 1 яйце, червен пипер, 2 лъжици брашно, сол, олио.

Начин на приготвяне:
Натрошеното сирене се запържва в малко олио, заедно с нарязаните гъби, прибавят се брашното, червеният пипер и се разрежда с топла вода. След като кашата достигне желаната гъстота се чуква отгоре яйцето, което трябва да остане цяло.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s