Студена доматена супа с яйце

Продукти:
2–3 средно големи, добре узрели домата;, 1 глава лук, 50 гр. сирене, 1 сварено яйце, магданоз, 1 с.л. олио, сол (ако е необходимо).

Начин на приготвяне:
Доматите се намачкват, мелят или пасират. Поставят се в съд, прибавят се нарязаният на ситно лук, нарязаното на кубчета яйце, натрошеното сирене, магданозът, също нарязан на дребно, олиото, сол (ако е необходимо).

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s