Супа от риба есетра

В подсолена вода се слагат да врят около 10 минути 1 глава лук, 2 червени домата, нарязани на едро, 1/2 дафинов лист и 10-12 зърна черен пипер. Прибавят се 2 супени лъжици ориз, а след 5-10 минути -1/2 кг.риба есетра, нарязана на парченца. Супата се доварява в продължение на 10-15 минути, след което се подправя с черен пипер и се застройва с оцет и 1 яйце.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s