Чорба от агнешки момици

Продукти:
6 агнешки момици, 1 връзка пресен лук, 4 с.л. масло, 1 к. ч. ориз, магданоз, копър, джоджен, 3 яйца, лимонов сок, 2-3 домата.

Начин на приготвяне:
Добре измитите момици варим в подсолена вода. Нарязваме ги, връщаме ги обратно и добавяме час от лука, ситно нарязан. Прибавям обелените и нарязани домати. В отделен съд задушаваме останалата част от лука, наръсваме с брашно и черен пипер и изсипваме в чорбата. Доваряваме заедно с изчистеният и измит ориз. Прибавяме магданоз, копър, джоджен, черен и застройваме с разбитите яйца и лимоновия сок.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s